Zpět na výpis článků

Vánoční tip na knížku: Pročistěte si hlavu a dejte sbohem všemu špatnému

Necháte se snadno čímkoliv rozrušit, necítíte se komfortně v prostředí, kde žijete, trávíte čas aktivitami, které Vás nenaplňují, nebo se prostě dlouhodobě necítíte šťastní? Vyzkoušejte Detox hlavy.

V literatuře či na internetu se často dočteme o tom, co všechno vlastně potřebujeme k tomu, abychom byli šťastní. Autor knížky Detox hlavy, Vít Aora, jde ale tak trochu opačným směrem – co když nám ve skutečnosti stačí jen odstranit vše, co nám brání v tom být přirozeně šťastný?

Žádná magie, jen přirozený detox

Detox hlavy není sbírka spirituálních technik nebo motivačních řečí. Je to spíše takový kapesní terapeut do chaotického světa 21. století. Najdete v něm obecné úvahy či příklady ze života autora i konkrétní rady na to, jak bojovat se stresem, nedostatkem motivace nebo dalšími běžnými problémy většiny lidí.

Knížka je rozdělena do 7 kapitol, v nichž se autor zaměřuje vždy na jeden konkrétní problém – od našeho okolí přes zloděje pozornosti po závislosti – a představuje techniky k jeho odstranění. Nebojí se přitom rozebírat ani kontroverznější témata, jako jsou drogy či pornografie, která jsou často tabuizována, ale přitom ovlivňují téměř každého.

Velkým plusem je, že celý text je rozčleněn do krátkých odstavců a přehledných odrážkových listů, takže je ideální jak na dlouhé večery, tak na postupné čtení, třeba při jízdě MHD. Vyzkoušejte Detox hlavy i Vy a uvidíte, že už po první kapitole se Vás život dost možná otočí o něco lepším směrem.

Knihu Detox hlavy můžete zakoupit zde: https://aoravit.cz/detox-hlavy/

Zajímáš se o meditaci?

Každý týden posíláme e-mail s dobrými tipy či zajímavostmi z našeho světa.

Gratulujeme! Úspěšně jste se přihlásil k odběru.
Hups, někde se vyskytla chyba. Zkuste to prosím ještě jednou.

Přečti si

Zobrazit blog

Calmio v číslech

4,6/5,0

Recenze na Google/App Store

90 000+

Stažení aplikace

1 800+

Stažení aplikace

Zkusit Calmio nic nestojí

Začít meditovat nikdy nebylo jednodušší. Stáhni si Calmio zdarma, nadechni se a zkus třeba náš volně přístupný základní kurz.

Buďte vřelí ke své mysli

Přístup ke sbírce více než 150 meditací na všechno od zmírnění stresu, klidné spaní až posílení sebevědomí.

Usínejte v posteli se zvuky přírody, hudbou či dechovými cvičeními.

Vytvoř si z mindfulness denní rutinu a zkvalitni svůj život díky meditační praxi.