Zpět na výpis článků

Tip na dárek: Tak trochu jiný deník, který vás zavede do nitra své vlastní duše

Znáte spoustu teorie o tom, jak žít lépe ale v praxi se váš život stále nemění? Možná potřebujete průvodce, který vám s tím pomůže. Vědomý deník vás zavede do vašeho nitra a pomůže vám uvědomit si a změnit sebe sama… a tím i celý svůj život.

Vědomý deník je vlastně kombinací knížky, pracovního sešitu a deníku. Kromě samotných otázek, které vám pomohou nalézt cestu k sobě a začít svůj život prožívat vědomě, v něm totiž najdete také celou řadu podpůrných výzev, rad, nápadů a příkladů. Vše je přitom napsáno velmi srozumitelně a jasně, bez zbytečné omáčky, texty jsou členěny do krátkých podkapitol a navíc jsou doplněny oslnivou grafikou a obrázky. Díky jednoduchému členění se navíc ke všemu můžete kdykoliv vracet.

90 dní k vědomému a spokojenému životu

Celý Vědomý deník je rozdělen do dvou etap. V té první si projdete 9 kroků, které Vás na cestu sebepoznání a vědomého života nasměrují. Poté Vás čeká 90 dní, během kterých si v rámci deníkové části s pomocí otázek budete zvědomovat své pocity, prožitky, vlastní chyby, přání, posuny vpřed a současně integrovat nabyté znalosti z předchozí etapy do každodenního života. Díky tomu všemu nabere Vaše životní cesta úplně nový směr.

S pomocí Vědomého deníku si osvojíte zvyky, díky kterým zvládnete dlouhodobě prožívat přítomný okamžik, uvědomovat si, co v životě skutečně chcete, a být spokojeni sami se sebou. A díky této vnitřní proměně budete schopni ve svém životě změnit vlastně úplně všechno.

Na cestu k sobě a vědomého tvoření života se můžete vydat tady: www.vedomydenik.cz

Zajímáš se o meditaci?

Každý týden posíláme e-mail s dobrými tipy či zajímavostmi z našeho světa.

Gratulujeme! Úspěšně jste se přihlásil k odběru.
Hups, někde se vyskytla chyba. Zkuste to prosím ještě jednou.

Přečti si

Zobrazit blog

Calmio v číslech

4,6/5,0

Recenze na Google/App Store

90 000+

Stažení aplikace

1 800+

Stažení aplikace

Zkusit Calmio nic nestojí

Začít meditovat nikdy nebylo jednodušší. Stáhni si Calmio zdarma, nadechni se a zkus třeba náš volně přístupný základní kurz.

Buďte vřelí ke své mysli

Přístup ke sbírce více než 150 meditací na všechno od zmírnění stresu, klidné spaní až posílení sebevědomí.

Usínejte v posteli se zvuky přírody, hudbou či dechovými cvičeními.

Vytvoř si z mindfulness denní rutinu a zkvalitni svůj život díky meditační praxi.