Zpět na výpis článků

Chcete se neustále posouvat a rozvíjet, ale přitom nezanedbávat své duševní zdraví? Máme pro vás jasný plán na víkend.

Trpíte občas nedostatkem sebedůvěry? Chcete se pustit do vlastního projektu, ale nemáte dost odhodlání, nebo máte občas problém krotit své emoce? Právě těmto i spoustě dalších výzev se bude věnovat letošní, již 9. ročník konference Osobní růst, která proběhne v sobotu odpoledne v pražském kině Lucerna.

Téma konference Osobní růst prozrazuje už její samotný název. Rozhodně však ale nejde jen o „další obyčejnou motivační“ akci, jak by možná někoho napadlo. Osobní růst se totiž věnuje tématům jako seberealizace, psychické zdraví či podnikání ze všech možných úhlů pohledu.

O emocích, odhodlání i fyzických potřebách

Letos na konferenci vystoupí celkem osm jedinečných řečníků, kteří na pódiu představí nejen své znalosti, ale hlavně zkušenosti. A Calmio u toho samozřejmě nesmí chybět. Co konkrétně se na konferenci dozvíte a naučíte?

Erika Eliášová, influencerka a zakladatelka e-shopu Erika Fashion s více jak 250milionovým obratem, například ve své přednášce Odvaha tvořit poradí jak se přestat bát a vyjít s kůží na trh. Petr Ludwig, autor knihy Konec prokrastinace, ve svém talku prozradí vše podstatné o zdravém spánku a psycholožka Olinka Vlachynská se zaměří na ovládání vlastních emocí.

Kromě výše zmíněných se na pódiu představí například lektorka Denisa Dědičová, nutriční koučka Kristýna Skalická, duo biologů z podcastu Brain We Are Jiří Kryštof Jarmar a Vojtěch Hlaváček nebo psychoterapeutka Eliška Remešová.

Konference začíná v sobotu ve 13. hodin. Vstupenky si na webu akce můžete zakoupit buď přímo do sálu nebo za zlevněnou cenu ve formě online přenosu. K obojímu navíc dostanete také záznam přednášek z minulého roku. Ale pozor, v době psaní tohoto textu zbývalo k sezení pouhých 20 míst. Tak ať to neprošvihnete.

Zajímáš se o meditaci?

Každý týden posíláme e-mail s dobrými tipy či zajímavostmi z našeho světa.

Gratulujeme! Úspěšně jste se přihlásil k odběru.
Hups, někde se vyskytla chyba. Zkuste to prosím ještě jednou.

Přečti si

Zobrazit blog

Calmio v číslech

4,6/5,0

Recenze na Google/App Store

90 000+

Stažení aplikace

1 800+

Stažení aplikace

Zkusit Calmio nic nestojí

Začít meditovat nikdy nebylo jednodušší. Stáhni si Calmio zdarma, nadechni se a zkus třeba náš volně přístupný základní kurz.

Buďte vřelí ke své mysli

Přístup ke sbírce více než 150 meditací na všechno od zmírnění stresu, klidné spaní až posílení sebevědomí.

Usínejte v posteli se zvuky přírody, hudbou či dechovými cvičeními.

Vytvoř si z mindfulness denní rutinu a zkvalitni svůj život díky meditační praxi.